17 mars 2014

Job interviews!

Imorgon har jag en arbetsintervju för SAS. Det ska bli riktigt spännande! På morgonen har jag ett engelskatest också som ska avklaras men jag känner mig rätt säker på det, jag hade trots allt MVG i engelska från 7:an upp till 3:an på gymnasiet... Hur som helst så blir det en späckad tisdag. Dessutom har jag en annan arbetsintervju på onsdag också inne i stan så ikväll blir det att åka ner och bo på hotell i två nätter. Extra skoj blir det att det är hotellet som Sandra jobbar på så jag får tillbringa två dagar med en av mina bästa kompisar! :)0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.