15 feb. 2014

Up up and away

Ja då sitter man på tåget till Arlanda nu då. Jag gick upp kl 06.20 idag vilket är galet tidigt för mig men men. Som tur var så var taxi i tid för jag har bara 30 min på Arlanda mellan innan planet lyfter, a celebrity like me you know ska alltid komma ombord sist haha. Nä men eftersom jag checkade in igårkväll så behöver man inte vara vid gaten så lång tid i förväg.

Planet går vid 09.10 och det tar bara 40-45 min ner till Göteborg, betydligt skönare än att sätta sig på ett tåg i 6 timmar...

77


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.