22 feb. 2014

Shame on you!

Det är inte ofta jag klagar mycket på den högskola jag studerar vid, sist jag gjorde det blev jag omnämnd i DNs ledarsida. Den gången var det Högskolan i Borås, den här gången är det Högskolan i Jönköping

Jag läser ju som ni kanske vet en distanskurs från HJ och blev därför lite förvånad när det damp ner ett brev från dem i brevlådan såhär efter terminsstart. Ännu mer förvånad blev jag när jag öppnade brevet och såg att det var ett inbetalningskort till deras studentkår, till vilken man är obligatoriskt skyldig att betala! Jag har läst kurser på flera universitet och högskolor och har hittills inte varit med om något som har haft kvar det obligatoriska kårmedlemskapet efter att det avskaffades 2010. 

Jag tycker det är väldigt fult av dem att att inte låta oss studenter välja själva om vi vill vara med eller inte, dessutom tvinga oss distansstudenter att betala! Går det verkligen så dåligt för HJs kår att de måste tvinga folk att betala, i så fall kanske de inte behöver finnas kvar, eller? Dessutom väldigt fult av dem att inte tala om det här när man söker till högskolan utan skicka ett litet inbetalningskort en bit in på terminen som man måste betala!


PS.
Sist jag hade problem med en skola och de inte tog till sig av problemen och jag bloggade om det
hamnade inlägget i DNs ledarsida... just saying!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.