14 feb. 2014

Just a short flight over the weekend

Yes imorgon kl 06.55 ska jag hoppa i taxin för att åka till Arlanda! Det blir nämligen en kort resa ner till Göteborg för att träffa mamma och pappa och mina kusiner med familj för en liten weekend där. Det ska bli mysigt att bo på hotell med en stor säng för mig själv en natt :) Sen blir det middag på Sjömagasinet också vilket alltid är nice. Ikväll däremot så blir det myskväll hemma eftersom det är Alla Hjärtans Dag :)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.