13 feb. 2014

Great! Thanks for a great job... NOT!

För några veckor sedan så gick min dator sönder och självklart lämnade jag in den på service hos Elgiganten där jag köpte den och de skickade iväg datorn. Efter drygt tre veckor så kom datorn tillbaka igen och så här såg den ut då. Jag har "Elgigantens trygghetsavtal" till min dator vilket är en jättebra försäkring som täcker allt och man behöver inte betala självrisk osv. Hur som helst så lämnade jag in dator IGEN och personalen var jätteotrevlig och dryg (ser ni en snaggad kille med bling bling på Elgiganten Gävle så ska ni be att få prata med någon annan!). I alla fall så skickade de iväg datorn igen och sa att det kunde ta 4-5 veckor den här gången, med den dyra försäkringen jag har tycker man att jag borde få låna en lika bra dator men nej jag fick den sunkigaste datorn ever som inte klarar något alls i princip! Jag är riktigt förbannad på Elgiganten nu alltså!!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.