9 mars 2014

THE DUBAI EXPERIENCE PART 3


När vi landade på Dubais flygplats så gick tullen och allt mycket smidigt tack vare ett Express Pass vi fått av Jessica som gjorde att vi kunde gå igenom en snabbkö. När tullen var avklarad kom vi ut till bagagebandet där det stod en kvinna och väntade med en skylt med vårt namn på. Hon och hennes assistent hjälpte oss ner med väskorna och tog med oss till en väntande bil, en galet snygg svart Mercedes. Bilresan till hotellet gick mycket fort och det var häftigt att se Dubai-by-night med alla upplysta byggnader. 

Vårt hotell, och världens högsta byggnad. Armani Hotel Dubai i Burj Khalifa på Armani Hotel Dubai.
Här nere är några bilder från hotellrummet, t.ex master bedroom, master bathroom och en galet härlig walk-in-closet och vardagsrummet med middagsbord för 6 pers, Nespresso-maskin osv. När vi först kom till hotellet så fick vi sitta i en skön soffa medan conciergen fixade hela fram nycklar osv, själva incheckningen gjordes uppe på rummet med vår Lifestyle Manager vilket var riktigt härligt. Dessutom kom room service upp till oss direkt med en överraskning, en födelsedagstårta! Sen hade en av våra Lifestyle Managers lämnat en liten välkomst lapp också, gulligt! 


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.