24 jan. 2014

Another day for the houseman


Idag har jag varit en riktig "houseman", jag var i skolan och fixade lite saker innan jag kom hem och började städa. Sen har jag vikt massor av tvätt och diskat också så nu ser lägenheten rätt fin ut. Riktigt skönt så vi kan slappna av och kolla på någon mysig film i en rätt städad lägenhet ikväll! Nu ska jag ställa mig och fixa i ordning lite inför middagen som jag inte har någon aning om vad det ska bli haha.

Hur som helst så känner jag mig duktig med det jag har hunnit med idag. Jag har jobbat några timmar, pluggat och fixat i lägenheten! Awesome Dude is on a roll!!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.