5 jan. 2014

THE DUBAI EXPERIENCE PART 2


Okey nu ska jag berätta om en jätterolig sak som hände på flyget ner till Dubai. Jag hade ju fått den här resan i 25-årspresent av mina föräldrar. När man kommer ombord i Business Class så frågar dom alltid om man vill ha juice eller champagne och jag ville ju självklart dricka champagne, ingår det så passar man ju på att dricka massor! Så när jag valde champagne så frågade Jessica lite försiktigt hur gammal jag var haha. När hon fått reda på att jag var 25 så skrattade hon och sa att när jag blir äldre så kommer jag att vara glad att folk frågar om min ålder. 

Hur som helst så går det några timmar och vi får välja vad vi vill ha för mat utifrån dagens meny med flera olika rätter osv, och jag valde en otroligt god pannacotta med hallon. Så kanske efter en halvtimme från att vi har ätit klart så kommer Jessica, Heyoung Jacob och Naiyarat från kabinpersonalen och har en tårta på en tallrik med texten "Happy Birthday" och i present får jag ett signerat kort med hela personalens personliga hälsningar, alla i kabinpersonalen och piloterna! Sen tar dom en bild också :) Det var hur kul som helst för alla andra i kabinen kollade ju också och var nyfikna på vem jag var som fick extra uppmärksamhet!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.