5 nov. 2013

The Man Box #1

I fredags så fick jag hem The Man Box för första gången och jag måste säga att det var riktigt nice! Sjukt bra produkter som jag absolut vill testa. I min box fanns det:

 1. CRUSH BLACK VIOLET ANTI-AGE REPAIR MASK
  Inpackningen bevarar håret vitalt längre och verkar återuppbyggande. Hårstråna skyddas och stärks. Produkten är härligt krämig och lugnande utan att tynga ner. Håret återfår både lyster och elasticitet.
 2. BULLDOG ORIGINAL SHAVE GEL
  Transparent rakgel som ger lagom glid för en skonsam och perfekt rakning. Gelen underlättar precisions- och konturrakning. Svalkande, mjukgörande och formulerad för att ge en extraordinärt skonsam rakning.
 3. L'OCCITANE ALMOND SHOWER OIL
  Härlig och mjukt löddrande duscholja som är rik på mandelolja från Provence. Rengör huden ordentligt och efterlämnar den återfuktad. Passar perfekt på vintern när man annars lätt blir torr.
 4. BANGSTYLE FIRM MATTE CLAY
  Firm Matte Clay är en lera med hård stadga som är enkel att applicera. Styrkan bakom MATTE CLAY är att du kan röra och ändra ditt hår samtidigt som den ger en hållbarhet som du kan lita på i alla lägen.
 5. VIKTOR & ROLF SPICEBOMB AFTER SHAVE BALM
  En lätt parfymerad After Shave Balm som kompletterar Spicebomb- katalogen. Spicebomb skapades vid det brandfarliga mötet mellan ackord med nästan helt motsatta noter.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.