12 dec. 2013

THE DUBAI EXPERIENCE PART 1


Okey nu har jag äntligen gått igenom alla bilderna från Dubai och sållat bort en hel del. Äntligen kan jag lägga upp bilder här i bloggen och berätta lite om resan. Jag har bestämt mig för att göra ett inlägg för varje dag så nu tänkte jag börja med själva flygresan.

Eftersom vi flög Business Class med Emirates så hade vi tillgång till en lounge och det är alltid lika skönt, fri buffé med drinkar, vin och öl + lättare mat som mackor eller sallader. Dessutom härliga soffor att relaxa lite i innan boarding. 

Väl ombord så blev vi visade till våra säten av en jättetrevlig flygvärdinna som hette Jessica som jag kommer berätta mer om i senare inlägg. På varje säte i Business Class finns det en kudde, filt, noise-cancelling headphones och en vattenflaska. Förutom det här så är sätena fällbara till 170 grader så man kan ligga ner och sova riktigt skönt, vilket jag gjorde på resan hem. Efter att ha satt oss så kom Jessica och frågade om vi ville ha något att dricka, juice eller champagne. Självklart valde jag champagne, som jag fortsatte med hela resan, riktigt nice att man fick hur mycket man ville också. Varma nötter kom dom med titt som tätt också och det är alltid så härligt. Vid varje säte fanns också en meny så vi kunde välja vad vi ville ha för förrätt, varmrätt och dessert. Jag valde:

  • Förrätt: Rökt ankbröst med honung och chili sås + asiatisk sallad
  • Varmrätt: Lammfilé med pistage- och mandelpanering, sauterad potatis och svamp
  • Dessert: Vaniljmousse med färska bär och mandelbotten
  • Ostbricka

Vi hade en 17" tv och en surfplatta som man kunde styra sätet, tvn och ljus med osv. Dessutom kunde man starta massage i sätet så medan jag bläddrade runt bland 1500 filmer och serier så hade jag en jätteskön massage igång.

I nästa inlägg ska jag berätta om en jätterolig överraskning som hände på planet... ;)
 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.