3 okt. 2013

The day before it starts

Igår var vi ju över och firade Emma som fyllde 21. Hon och Linus hade lagat en jättefin och god middag medan jag och Alex stod för efterrätten, den här gången blev det en hembakad vetelängd med smörkräm. I minipresent fick hon en burk hemgjord hallon/vanilj-sylt och hembakat lantbröd med tranbär och vetegroddar som Alex bakat.

Efter middagen spelade vi Monopol och i början så köpte Alex upp typ alla gator och jag och Linus låg så mycket efter men det ändrades och jag tog ledningen med Hamngata, Kungsträdgårdsgatan och Strandvägen men till slut så vann Linus ändå... until next time!

Idag ska vi åka en sväng till Ikea och imorgon blir det en heldag med pluggande.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.