7 okt. 2013

I sent my boo on a desert trekNär jag fyllde år så fick jag den här jättegulliga apan i födelsedagspresent av Alex. Det finns en knapp på baksidan och när man trycker på den så skriker den och ögonen blir knallblå... så gulligt!

Sen så hittade jag den här grymma kaktusen på Ikea sist vi var där och jag kunde bara inte motstå att köpa den för jag gillar verkligen gult, och den var lagom stor att ha på skrivbordet. När vi sen kom hem så tyckte jag att min lilla Sigvard (apan) passade så bra framför kaktusen så han har helt enkelt fått ett nytt hem i öknen nu.

"Night comes to the desert all at once, as if someone turned off the light"


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.