19 okt. 2013

너만이 날 웃게 하는

Den här helgen är jag hemma hos mina föräldrar så det blir inte lika bra uppdatering som annars känner jag. Hur som helst så kan jag berätta lite om vad jag har gjort här nere än så länge (jag kom ner i torsdags). Igår så var jag och mamma och shoppade lite i Södertälje och Nyköping och eftersom jag hade presentkort på både Jysk och Indiska så fyndade jag en hel del småsaker. Jag har inte hunnit ta kort på det ännu men tänkte fixa det tills ikväll.

Jag har tagit lite bilder till bloggen på annat men internet har lagt av så jag kör via mobilen just nu men ska försöka få det fixat tills ikväll.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.