2 okt. 2013

Asian boy says Happy birthday!

Idag fyller underbara Emma 21 år så då blir det till att fira henne senare idag. Jag och Alex har lite idéer på presenter som vi ska fixa med idag och jag tror det kommer bli riktigt bra! Hipp hipp hurra för Emma! Alla ni läsare får gärna lämna en liten grattis kommentar om ni vill, skulle va skoj :)


5 comments:

 1. Grattis på födelsedagen Emma! :)

  SvaraRadera
 2. Gud vad fin tjej! Stort grattis på födelsedagen :D

  SvaraRadera
 3. Grattis på 21:årsdagen från oss i Lund!

  SvaraRadera
 4. Hoppas hon får en jättetrevlig födelsedag och att ni firar henne ordentligt! Hälsa från dina läsare Alvin!

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.