16 sep. 2013

You shall not pass... well I did!

Nu har jag precis blivit klar med pluggandet för idag och jag klarade provet som jag hade idag. Testet handlade om programmering av sökoptimering... blää men som sagt gick det rätt bra. Jag fick 85 av 100 och 75 var godkänt! Jag kände mig lite som kaninen här intill när jag gjorde provet för det var massor av frågor som hade liknande svar och på vissa skulle vi kryssa för fler alternativ och valde man fel kunde man få minuspoäng...
Nu känner jag mig mer som kaninen här under som btw är galet söt!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.