27 sep. 2013

Yes I am from a internet handicapped generation

Ja då sitter man utan riktigt internet här i lägenheten idag... och det regnar! Kan man få en värre start på eftermiddagen? Det började redan i natt med att vårt internet från Bahnhof crashade... tydligen är hela Gävle drabbat så det är riktigt drygt.

Hur som helst så är jag riktigt glad att pappa köpte ett 4G mobiltbredband till mig innan jag flyttade upp till Östersund. Nu kan jag i alla fall komma ut på internet med relativt snabbt internet trots att vårt vanliga (på 100 mbit/s) ligger nere.

Idag tror jag det blir en sväng till Ica Maxi och handla lite för det var massor av bra varor på extra pris. Till exempel hel lax för 49.90 kr/kg så vi funderar på att köpa en till och filéa själva igen!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.