23 sep. 2013

Welcome Monsieur Croque - or Croque Monsieur

Jag har nyligen tagit med mig mitt smörgåsjärn från mamma och pappa och nu har jag totalt snöat in på att äta varma mackor varje dag. Jag gör alltifrån basic basic med ost och skinka till mer lyxiga med pesto, kyckling och mozzarella. Nu till frukost blir det faktiskt med skinka, mozzarella och pesto... so yummy!!!

Senare idag blir det en del plugg och sen en tur till Valbo och Ikea för lite inköp av viktiga saker... jag har nämligen ett litet projekt på gång som nog kommer upp i bloggen snart.. so hold on people!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.