29 sep. 2013

The difference between a Tony Award and Tony Hawk

Jag har länge varit väldigt anti High School Musical-filmerna för att jag inte gillar Zac Efron särskilt mycket men idag så kollade jag faktiskt på den första filmen för första gången. Jag har ju faktiskt gillat låtarna och Ashley Tisdale ett redan innan och älsklingen gillar filmerna så idag gav jag med mig... och jag måste säga att den var faktiskt riktigt bra. Imorgon ska vi se 2:an och 3:an och jag ser faktiskt fram emot det.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.