13 sep. 2013

Nice surprise of the day

Idag när jag kom ner till bilen fick jag en otroligt rolig liten överraskning. En parkeringsböter där det står att jag inte hade parkeringstillståndet i vindrutan. När jag kollar in i bilen ser jag att lappen har ramlat ner och ligger på förarsätet, FULLT SYNLIG! Självklart ringer jag upp parkeringsföretaget och försöker överklaga men det är en bitter elak finska som svarar och säger att nej ligger den inte i fönstret så blir det böter. Vakten ska inte behöva leta. Då svarar jag ju att den låg fullt synlig på sätet så man hade inte behövt leta, bara titta in i bilen. Hon är stenhård och säger "nej, vi går på vaktens förklaring. Klick."

Jävla surkärring som hatar sitt jobb!!!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.