9 sep. 2013

New haircut and celebration

Idag har jag varit och klippt mig hos Frida på Nikita Hair här i Gävle. Hon är riktigt duktig och klipper jättebra. Hon lyssnar verkligen på det man säger och jag blir riktigt nöjd direkt! Annars är jag ofta så att jag behöver komma hem, tvätta håret och styla om det igen innan jag är helt nöjd. Dessutom tar det också ofta en vecka innan jag är helt nöjd haha. En annan mysig sak hos Frida är att man alltid får hårmassage innan klippningen, och sen under själva klippningen en kopp kaffe och choklad. Och inte bara vanligt brygg utan jag får välja mellan cappuccino, latte osv.

Sen firade Galleria Nian (shoppingcentret) att det var 9/9 idag så det var tårtkalas för alla som var där :)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.