28 sep. 2013

Making my way to the top

Ja då klättrar man mot toppen nu då. Som ni kanske har märkt så har jag haft ett väldigt långt blogguppehåll tidigare i år men nu har jag faktiskt börjat tycka att det är kul att blogga igen så det är ju flera inlägg per dag nu, det är något som definitivt märks på min statistik nu också! Sen jag började blogga ordentligt igen förra veckan har jag klättrat jättesnabbt på Bloggportalens lista. Jag är redan 8:e största bloggen i Gävle och den 436:e mest besökta bloggen i Sverige. Hur galet är inte det liksom?!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.