30 sep. 2013

Just a normal monday

Ja då sitter man i Valbo Köpcentrum och bloggar lite idag. Som ni redan vet så får vi ju inte vara i våran lägenhet på hela eftermiddag så därför är vi fast här ju nu men som tur är kunde jag ta med min laptop och mobila bredbandet. Lunchen idag blev på Ikea som tydligen har börjat med en "lyxräksmörgås" med skagenröra, räkorna i sig smakade riktigt hemskt men skagenröran var förvånansvärt god. 

Nu däremot är det fika som gäller och då är det självklart Konditori Madame. Det är ett så otroligt mysigt litet kaffé + att dom har jättegoda bakelser, mat och kaffe. Idag körde jag enbart på en Vanilla Latte medan älsklingen slog på stort och köpte en kanelbulle och en cola.

Sen blir den en sväng förbi Media Markt och Siba för att hitta mina hörlurar..


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.