13 sep. 2013

Finally my grade got registered

Ja! Äntligen har mina poäng från våren blivit registrerade så jag kan få CSN, det har varit galet mycket strul med min lärare men idag kom poängen i alla fall in så snart rullar CSN in på kontot igen. Det ska bli så himla skönt! 

Den nya kursen som jag läser nu är också otroligt rolig, nästa uppgift är faktiskt att vi ska göra en film om valfritt ämne inom sociala medier och då har jag valt bloggar. Vad hade kunnat passa mig bättre än det liksom, speciellt nu när jag har börjat ta upp bloggandet igen också.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.