30 sep. 2013

Every few seconds it changes


Som ni vet så har jag en liten förkärlek till casinospel när jag är ute och festar, dock så var det lite skoj att sist vi var ute så var det faktiskt Alex som spelade på en slot machine OCH VANN! Haha det var helt otroligt för han spelade mest på skoj och det slutade med att han vann 200 spänn. Efter det så har jag faktiskt börjat spela lite på internet på gratissidor just för att träna upp mig så jag också kan vinna. Jag är en galen tävlingsmänniska och eftersom han vann sist vi var ute så måste ju jag då vinna minst 300 kr nästa gång.

Den här sidan som jag hittade här om dagen är jättebra för här kan man köra massa olika slotspel, inte bara t.ex den här med körsbär och sånt. Huvudsaken med såna här sidor tycker jag självklart är att det är gratis också, alltid drygt om man MÅSTE betala och så. Bättre när man kan välja själv om man vill spela för riktiga pengar eller inte :)
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.