22 sep. 2013

Better be safe than sorry, and on time!

Ja okey jag vet att det är tidigt på året för det här inlägget men jag var och tittade runt lite på rean i olika affärer här om dagen och kom att tänka på mormor. Hon är nämligen en sån kvinna som börjar leta efter kommande årets julklappar redan i januari varje år.

Är ni också såna personer som börjar köpa julklappar tidigt varje år eller tycker ni att det är svårt att komma på vad ni ska köpa till olika personer? När jag var liten så hade jag alltid problem med att köpa något bra så jag köpte alltid små glasfigurer till ALLA i min släkt, and trust me alla log och tackade men jag kan garantera att dom kastade dom direkt efter att dom gått haha.

Dock tycker jag att det är okey att göra såna missar när man är barn men det känns som att man borde pricka lite bättre med julklappar när man är äldre. Förra året köpte jag massa roliga golfgadgets till min pappa som älskar att spela golf och här om året fick min mamma en nyckelring från Mulberry som matchar en av hennes handväskor, känns liksom som att det var bättre än glasfigurer ;)
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.