9 sep. 2013

Annual tradition - crayfish party!

I helgen var jag på den årliga kräftskivan som min familj alltid är på hos några kompisar. Det roliga med just den familjen vi har detta med är att dom också har två killar som är adopterade från Filippinerna, och William är bara två dagar äldre än jag. Våra familjer lärde känna varann för 24 år sen och varje år har vi haft kräftskiva tillsammans på deras sommarställe utanför Vingåker.

I år så var det inget undantag och jag tog mig de 24 milen från Gävle dit. På vägen hann jag åka igenom 5 landskap haha (Gävleborg, Uppland, Västmanland, Södermanland och Östergötland). Hur som helst var det galet kul att träffa allihopa igen, Christopher har jag t.ex inte träffat på 3-4 år så det var skoj nu. I lördags hade vi picknick på deras flotte efter en svamptur i skogen, och på kvällen åt vi egenfiskade kräftor! YUM YUM!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.