16 sep. 2013

And then the pain hit me like a brick

Idag har jag börjat känna av mitt knä igen, det var ett tag sen det gjorde riktigt ont men idag så slog det verkligen till ordentligt. I somras så kände jag bara av det från och till när jag verkligen ansträngde det men idag så kom det helt "out of the blue" så nu ikväll har jag fått ha på ett knästöd för att lindra smärtan. Jag använder ett stöd från Futuro som finns att köpa på Apoteket och det är riktigt bra, två metallskenor ger stöd åt knät och lindrar smärtan. Hoppas att det går över tills imorgon i alla fall.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.