30 sep. 2013

A crystal clear sound

Nu har jag äntligen fått tag på ett par superbra hörlurar. Jag har ju länge kört med bra in-ear hörlurar och lite billigare sämre on-ear. Nu har jag äntligen hittat ett par bra on-ear också, den största anledningen till att jag ville köpa on-ear nu är att jag vill ha bra och sköna lurar på mig under flygresan till Dubai sen. 

Hur som helst föll valet på K619 DJ från AKG. Dom sitter tight på huvudet utan att göra ont trots att man har dom på sig länge, dom släpper varken ut eller in något ljud så jag störs inte av ljud runt omkring mig och igen annan kan klaga på att jag lyssnar på för hög musik. Sen är det nice att man kan vrida kåporna så man kan låta någon annan höra o man vill previewa en låt t.ex. Det är dessutom ljudreglage och mikrofon på sladden så man kan använda dom som headset, perfekt om man kör bil eller så. Jag är galet nöjd med dom här och dom är helt klart värda sitt pris. Dom finns i flera olika färger och jag valde ett par orangea, det passar mig rätt bra för jag har massa bälten och t-shirts som är i den färgen. Jag köpte mina på Elgiganten för 990 kr.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.