4 juni 2013

I'm gonna improve.. soon!

Okey, jag har haft fullt upp den senaste tiden så har varken haft tid eller lust att blogga men snart är det sommarlov och då kommer jag att ha mycket mer tid så då ska jag försöka blogga mer! Dock kan jag göra en lite teaser och sammanfattning av vad som har hänt. Jag kommer utveckla det mer senare i sommar och visa bilder.
  1. Vi har flyttat till en större lägenhet.
  2. Jag har avancerat på jobbet.
  3. Jag har pluggat samtidigt som jag har jobbat (det är därför jag inte haft tid för bloggen nu).
Planering inför sommaren

  • Jag ska jobba ytterligare två och en halv vecka.
  • Åka ner till föräldrarna.
  • Åka ner till Göteborg.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.