6 apr. 2013

We're both in this masquerade, he's concealed so mysterious

Igår var det maskeradtema på kåren och självklart gjorde vi våra egna masker. Jag, Alex, Jessica, Florian och David satt och förfestad/pysslade med maskerna igårkväll och jag tycker att det blev riktigt bra. Det var riktigt roligt att pyssla med maskerna så jag funderar på att fortsätta och göra masker bara för skojs skull. Själva temat var hur skoj som helst, lite Eyes Wide Shut aktigt liksom. Awesomeness!!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.