16 feb. 2013

I'm sorry to say it...

Alltså inte för att vara taskig men den här killen (Kilian) ser verkligen inte bra ut, det ser ju ut som en gammal man som inte vill åldras och har gjort skönthetsingrepp som failat så rejält! Jag håller med Pernilla Wahlgren om att en kille i 20-års åldern inte borde se ut så här. Tänk om fler bloggare skulle skippa typ botox och faktiskt se naturliga ut, det tycker jag skulle vara bättre förebilder för unga människor. Den här killen är verkligen INTE en bra förebild utseendemässigt... det är fel på så galet många sätt! Se till exempel bara på fejkbrännan också, failade lite när han fixade den med tanke på hur fläckigt det ser ut. Nä stackare, ta en titt i spegeln och fundera lite. Du skulle säker vara snyggare utan allt som du har gjort, fejkbränna, fillers och botox.

 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.