1 feb. 2013

A picture of my office space

Idag var jag uppe på kontoret igen och jobbade. Det är ett himla härligt gäng jag jobbar med nu alltså, alla är otroligt avslappnade och har humor så vi har riktigt skoj tillsammans. Jag tänkte ta en bild på mitt skrivbord och så för att visa er lite hur det ser ut uppe på kontoret men varje gång jag kom på det hade jag massor av classified-info uppe så jag kunde inte ta någon bild på grund av sekretess. Hur som helst så lovar jag att försöka ta någon bild när jag är uppe på kontoret igen på måndag eller tisdag.




0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.