30 jan. 2013

This is what I do for a living

Ja nu ska jag berätta lite om mitt jobb. Jag jobbar för Call Up här i Gävle. Jag jobbar som lånehandläggare för Marginalen Bank och det är min uppgift att hjälpa människor att lägga om sina banklån och skulder för att få en så låg ränta och månadsavgift som möjligt. Ni vet som dom försöker göra med människor i Lyxfällan på TV3. Hur som helst är det riktigt skoj och jag har underbara kollegor som jag sitter med så det är riktigt grym stämning på kontorer. Dessutom får jag välja vilka dagar jag vill jobba vilket är supernice!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.