19 jan. 2013

Take care of yourself

Idag tänkte jag tipsa er lite om bra hudvårdsprodukter för män. Själv använder jag lite produkter från lite olika märken (kommer skriva om det senare) men framför allt har jag fastnat för är L'Oreal Men Expert.
De produkter jag använder mig av från deras linje är:

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Eye Cream är en ögonkräm som minskar mörka ringar under ögonen. Krämen är berikad med C-vitamin som friskar upp området kring ögonen så att tecken på trötthet och stress avtar.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic X Moisturizing Booster är en fuktighetskräm som ger energi och fukt till huden. Den är berikad med Taurin och Cg-vitamin som motverkar svullet ansikte, trött och glåmig hud samt reducerar fina linjer. Huden ser omedelbart fräschare ut och får nytt liv och spänst.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Foaming Cleansing Gel rengör och friskar upp huden utan att torka ut den.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Comfort Max Moisturiser är en mjukgörande fuktighetskräm som har en uppfriskande effekt, tränger in omedelbart med en fräsch känsla och inget kladd.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. Skönt uppfriskande och enkel att applicera med en smart metallkula med iskylande effekt.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.