19 jan. 2013

Start climbing the ladder

Jag har fått en del frågor om hur man får fler läsare till sin blogg och så vidare så jag tänkte ge lite tips på det här i bloggen då och då. 

En sak som jag definitivt tycker att man bör göra om man vill satsa på att göra sin hemsida eller blogg större och få läsare är att registrera ett domännamn på ett webbhotell. Ett av de bästa idag är One där man kan registrera ett domännamn från 75 kr och uppåt vilket jag tycker är ett rimligt pris. Just nu betalar jag drygt 75 kr för min domän och det är ju en väldigt rimlig kostnad för ett år med tanke på att det kan bidra till fler läsare och så vidare. Förutom ett domännamn ingår även en personlig mailadress vilket gör att du genast upplevs som mer professionell gentemot potentiella annonsörer. En ...@dindomän.se ser ju mycket bättre ut än t.ex ...@hotmail.com. Passa på att registrera en domän så fort som möjligt för dom går åt snabbt, tro mig, jag ville ha alvins.se från början men den var redan upptagen.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.