18 jan. 2013

Sponsrat inlägg: Telia HBO


Här om dagen pratade jag lite med Jessica om tv-serier för både hon och jag kan sitta och kolla serier i flera timmar! I vilket fall som helst har hon den senaste tiden kollat väldigt mycket på Sex and the city, jag gillar också den grymt mycket för den har allt roligt! Humor, shopping, lyx, snyggingar... ja you name it liksom! I USA sänds ju serien genom HBO och för alla som har Telia digital-TV finns nu möjligheten att pröva HBO gratis i 6 månader. Om ni har Telia så tycker jag att ni ska pröva på detta, Sex and the city är hur roligt som helst, ja kan sitta i timmar och kolla igenom alla avsnitten för det är sån otroligt rolig humor och alla sidestories i serien är galet roliga, och som sagt får man inte glömma shoppingen!


Vem skulle inte vilja leva ett Sex and the city liv liksom?!
Jag skulle lätt vilja jobba som journalist på någon glammig tidning, skriva underhållande krönikor och på fritiden festa loss med mina kompisar på olika inneställen. Dagen efter börjar med att man tar en fika eller lunch ute och skvallrar innan man gör sig i ordning för ytterligare en utgång. Ett underbart roligt liv fyllt med dejter och shopping.

Läs mer och beställ HBO!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.