17 jan. 2013

Remember to talk


En sak som jag tror är väldigt viktig, och som jag och Alex låg och pratade om igårkväll, är att man måste PRATA! Jag tror det är en jätteviktig del av ett förhållande. Nu snackar jag inte bara om det allmänna småprat som man gör under dagen utan att man verkligen lägger lite tid på att ha en ordentlig pratstund någon gång under dagen. Jag och Alex brukar alltid ligga och prata i sängen innan vi ska sova, typ man pratar lite om dagen, vad man har gjort och om det är något speciellt man känner och behöver ha råd om liksom. 

Så som sagt, ett litet tips till alla par där ute! Ta en stund varje dag att prata ut ordentligt så stärks förhållandet!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.