20 jan. 2013

Keep them soft and fluffy

Asså på vintern blir mina läppar verkligen torra fort så jag behöver alltid ha med mig någon form av läppbalsam. Personligen tycker jag inte om orginalet Lypsyl (ni vet den där blå/vita) men Alex älskar den. Jag är mer för läppbalsam med någon smak och i höstas hittade jag dom här två! Jag älskar dom! Coca Cola hittade jag inne på Kappahl så jag har köpt på mig sjukt många sådana, den andra från Paul Frank finns att köpa på Kicks och min favorit är Julius Strawberry (med smak av jordgubb och banan).

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.