18 jan. 2013

How to start a friday night

Ja så här börjar min fredagkväll den här veckan. Jag har precis avslutat lite bloggrelaterat jobb och det måste firas med ett glas rött. För lite avslappning kollar jag på säsong 1 av Glamourama också, vem kan inte älska dom tjejerna alltså? Speciellt Anna Hibbs är så galet härlig! 

Funderar på att göra mig i ordning också så jag kan se någorlunda respektabel ut när jag går till Ica sen. Det är en sak som är riktigt nice med att kunna jobba hemifrån med datorn, att man inte behöver göra sig i ordning helt på morgonen... men men, kanske dags att göra det nu.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.