20 jan. 2013

Dust off your new styleNu när jag har börjat skriva lite mer om skönhetsprodukter och så vidare här i bloggen tänkte jag tipsa er om ytterligare en produkt som jag använder väldigt ofta. Första gången jag fick tag på den här produkten var på Blog Awards då Osis hade en del produkter i goodiebagen, både jag och Michaela tyckte jättemycket om den så nu har den blivit en "regular" i mitt badrumsskåp.

Osis Dust it är ett torrvax i puderform som ger volym och textur samtidigt som den ger en matt och torr finish. Dust it används i torrt hår och genom att man pudra liten i handflatan eller direkt i hårbotten och sedan gnuggar in det i håret. Oroligt smidigt och inte alls lika kladdigt som vanligt vax eller gel kan bli i händerna. Det är perfekt att ha i väskan när man är på stan eller om man behöver fixa sig riktigt snabbt

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.