24 jan. 2013

After all it's "mini saturday"

Ikväll har Jennifer varit över och ätit middag med oss och idag gjorde jag tacocrêpes med champinjonstuvning och till förrätt hade älsklingen gjort broccoli och sparrissoppa. Det var hur gott som helst! Efter det satt vi bara och småpratade och hade allmänt mysigt tills jag kom på att det var "lill-lördag" och ville shota lite, jag var riktigt sugen på HotShots men i brist på Galliano och grädde fick det bli med pepparkakslikör och skummad mjölk... am I desperate, I don't think so! hahaha

 
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.