20 dec. 2012

At home for christmas

Ja då är man hemma hos föräldrarna över julhelgen! Jag åkte ner hit i måndags så jag hinner vara hemma lite mer än bara jul och mellandagarna för det är alltid kul att vara hemma med familjen och mysa lite. Det är så himla mysigt att vakna och få en fin frukost uppdukat i köket och sen mysa framför brasan, har faktiskt saknat det rätt mycket!

Dessutom har jag köpt alla mina julklappar nu, så himla skönt!! Nu är det bara det svåra att lyckas rimma bra på allihopa också...0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.