11 nov. 2012

Workie workie for the leggies

Det här är en träningsmaskin från Technogym som heter "Wave". Det är en otroligt bra maskin som tränar både fram- och baksidan av låren men också Oblique externus abdominis och Oblique invertus abdominis (magmusklerna längs sidorna). Med andra ord en riktigt bra träning inför skidsäsongen. Jag brukar oftast köra ungefär 5-10 minuter på den här som uppvärmning och sedan 5 minuter någon gång i mitten av varje gympass. Jag brukar se till att varva den här benträningen med fristående benpress och balanspass. Som sagt en riktigt härlig träning inför både längd- och alpinskidåkning så kör den här ni med om den finns på ert gym.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.