8 nov. 2012

I want this so I can make marshmallowsNu börjar det bli lite kallt och kyligt i typ hela landet! Vintern är verkligen på väg nu känns det som. Här om dagen åkte jag hem till mina föräldrar och det var så galet mysigt för där har vi öppen spis så varje kväll tände vi en brasa, dels blir det så varmt och skönt med det är så galet mysigt också. För något år sen var det något fel på ena kakelugnen för det rök in och så och då fick vi kontakta en firma för en skorstensrenovering för att fixa det. Asså jag tror att vi ringde direkt för det är så otroligt mysigt och viktigt i vår familj att ha brasor på hösten och vintern.

För ett tag sen så behövde dessutom min moster och hennes man fixa sin skorsten för dom byggde en helt ny kakelugn från scratch! Det var helt sjukt nice, dom hade fått massa kakelugnsdelar av någon och så bestämde dom sig för att bygga en likadan hemma hos sig. Varje gång vi är där så tänder dom en brasa i den och allt blir så otroligt mysigt med en brasa… en av mina bästa kompisar har en kakelugn i sitt rum och jag är så avundsjuk på honom! Jag vill också ha det så det är synd att man inte kan ha det här i lägenheterna… tyvärr! I vilket fall som helst var jag jätteglad att kakelugnen hemma fungerade nu när jag var hemma, myspys att sitta framför en öppen brasa och titta på film.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.