1 okt. 2012

Two weeks of hell starts today!

Idag börjar en period på två veckor där jag har hemtentor som ska göras och lämnas in. Den här veckan handlar tentan om "Svensk och internationell turism" och nästa vecka är det "Marknadsföring - Mikro och makromiljön". Min stressnivå över det här går upp och ner men hittills har jag inte känt mig som på bilden här under. Det kan bero på att jag redan har gjort klart halva första tentan idag (första dagen yeah!!)1 comments:

  1. Asså du har ju blivit som typ Isabel Adrian! Hemmafru som bloggar och jobbar/pluggar lite vid sidan om...

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.