12 okt. 2012

Time to get some new gear girls
Snart är det dags för terminens kinkysittning här på Högskolan! Jag är galet taggad inför den för den förra var så sjukt rolig. Alla hade verkligen gått all in och klätt ut sig så kinky som möjligt. Flera killar körde med ”mankini” och flera tjejer körde som ”skolflickor”. Det var galet nice att se att alla verkligen gick inför temat. Själv hade jag bar överkropp med bara en svart sidenväst och sen massa babyolja hahaha och lite chains! Det skulle ju va kinky liksom!

Inför den här terminens sittning så vet jag inte alls vad jag ska ha på mig så har lätt panik. Jag vet att högskolan här inte är den enda som kör med kinkysittningar så jag har ett litet tips till er tjejer som går på andra skolor och ska på kinkysittningar eller tjejer som ska på någon rolig kinkyfest, kanske inför Halloween eller nåt. Skaffa snygga underkläder, typ en korsett för det är galet snyggt! Och lätt kinky. På kinkysittningen här hade min kompis Mikaela på sig en galet snygg svart korsett och en puffig kjol, tänk typ nåt ur Moulin Rouge typ. Det var så sjukt snyggt så det är ett tips till er tjejer. Annars kan man ju ha en korsett och jeans och sen en jacka över, det är också rätt snyggt + att det tydligen är rätt populärt. Lite sådär vardagssexigt liksom, och det är ju verkligen inte helt fel. Kolla bara på den här bilden vid sidan, Catwoman-style till Halloween?

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.