18 okt. 2012

Spoiled, yes maybe!

Imorgon ska vi ha kräftskiva här i Gävle och jag är rätt bortskämd med kräftor. Jag har ALDRIG behövt äta dom där äckliga frysta sakerna som ligger i frysdiskarna. En av mina bästa kompisars familj har sommarhus precis vid en insjö och varje år har vi åkt dit och fiskat med dom. Sen när vi har varit hemma och käkat kräftor har jag en sån "picky" mamma och pappa så det blir alltid till att köpa svenska kräftor.

I år är alltså första året då jag inte äter svenska kräftor MEN då har jag i alla fall kokat om dom frysta rackarna, aldrig att jag skulle äta dom ur det där äckliga frysta spadet. Nu luktar det super gott av dill här inne, riktigt mysigt med kräftkok!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.