1 okt. 2012

Guess this womans job

När man bara ser bilden så tror man ju att hon är en fotomodell eller något MEN hon är faktiskt den första kvinnan någonsin att bli utsedd till manager för ett herrlag i fotboll. Jag tycker det är riktigt coolt, det är ingen kvoteringsgrej det här utan den här 24-åringen har spelat för Dinamo Zagreb och det kroatiska damlandslaget!


1 comments:

  1. Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.