14 sep. 2012

Yesterday was movie night


Igår hade vi en sån där übermysig hemmakväll! Först så kom David, Jennifer och Jessica över och så satt vi och chillade i köket medan Jessica gjorde underbart goda crepes fyllda med köttfärs och champinjonstuvning... så galet yummy for my tummy!! Sen efter det kollade vi på film och då föll valet på Snow White and the huntsman. Jag gillar verkligen inte Kristen Stewart men att Chris Hemsworth och Charlize Theron var med vägde upp haha. Överlag tycker jag att filmen var helt ok men som sagt har jag väldigt svårt för Kristen Stewart... hon ser alltid likadan ut i filmer, samma tråkiga ansiktsuttryck liksom!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.