18 sep. 2012

Why I don't really need TV


Ikväll är det dags för ytterligare ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar (och ja jag följer det! haha). Hur som helst har jag och älsklingen en stor 40” TV men vi har inte kopplat in den så vi kan kolla på några kanaler. I och för sig behöver vi inte det tycker jag för nu kan man ju koppla in datorn till TVn och kolla på dom program man vill när man vill! Jag tycker det är galet awesome för det är ju faktiskt inte alltid som man är hemma när programmen visas eller så kanske man vill se ett program igen och sånt… Jag har faktiskt fixat VIAPLAY och det är nog en av dom bästa sakerna ever! Man kan välja om man enbart vill ha ”TV” och då får man till exempel se förhandsvisning av olika serier innan dom släps på riktiga kanalen, eller så kan man lägga till ”FILM”- och ”SPORT”-paketen för att få tillgång till dom kanalerna i Viasats utbud också. Hur som helst så är det galet bra tycker jag för jag har nog på något TV-program från TV3play eller så varje gång jag lagar mat eller chillar hemma. Eftersom jag har testat det själv ett tag nu och tycker det är grymt bra vill jag tipsa er läsare om det också. Fixar ni det nu får ni dessutom första månaden gratis!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.